Een tekening huren of kopen? Hieronder staat alle practische informatie.

KOPEN
 

De prijzen van de werken staan zoveel mogelijk bij de afbeeldingen. Wanneer het er niet bij staat bepalen we in overleg een prijs die voor ons beide goed voelt.

Overweeg je een werk te kopen, maar heb je nog even bedenktijd nodig? Dan is het mogelijk om een optie te krijgen. Je hebt dan tijdelijk het eerste recht van koop.

Ik denk graag mee over de plek waar het werk komt te hangen. Indien een werk nog niet is ingelijst kan ik met de inlijsting rekening houden met de toekomstige plek van het werk.
 

HUREN EN SPAREN vanaf €12,- per maand
 

Het is mogelijk een werk voor een half jaar of langer te huren. Wil je later het werk (of een ander werk) kopen dan wordt het bedrag dat reeds aan huur is betaald (tot een maximum van twee jaar de huur, betaald in de twee direct voorafgaande jaren) van de koopprijs afgetrokken. Het huurbedrag is dus meteen een spaarbedrag.
 

INLIJSTING
 

Alle werken laat ik zo mooi mogelijk inlijsten. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van zuurvrije materialen (die niet verkleuren) en museumglas (zonder spiegeling of vervlakking). De lijsten en de passe-partouts zijn meestal op maat gemaakt.